"Rubrik"

Ahh! På torsdag drar jag och Mattias till Frankrike! Ska bli så skönt att få ett litet brejk! Väldigt synd att jag missar seminariet på måndag.. ojoj, vad tråkigt. =( hahahha!!

Sen får vi hoppas att vi hinner med en kryssning snart också! (Tack, Catta!) Skulle också vara kul, eller hur Mickan?!  =) ELLER HUR!?!?! haha!

Hmm.. vad mer? Halloween närmar sig, man kanske skulle ha en halloween-middag här? Spånar fritt, vad säger du Mattias? Hmm.. knytis kanske? Nej, jag vet inte... vad vet jag egentligen?! =S

Fast Mickan och jag har redan börjar planera jul-bak och nyårsfirande! Det gäller ju att vara ute i tid!

Får se hur det blir med Sydafrika resan, ser tight ut på schemat över december, tyvärr. Men jag vill ju! Får se hur det blir.

Nu ska jag plugga lite till, sen soova!

Goodnight!

Jag har trååkigt

Sitter och försöker förstå mig på hur sjukvården är organiserad i Ryssland... kul gruppuppgift va? Ja, för det är alltså ett arbete som ska göras i kursen, inte något som jag frivilligt, på min lediga tid, skulle gå in och läsa om annars... knappast. Dessutom är skiten på engelska såklart. Fast det hade ju varit tusen gånger jobbigare om det hade varit på ryska! haha!

Hittade en lista som jag kände för att fylla i... jätteintressant faktiskt!

1. Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"tribute towards it´s support"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En fotölj

3. Vad var det senaste du såg på TV?
En blick på tv:n... fotboll.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
21:09 (fel, 21:16)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n och mattias: "vart är hon?!" (syftade nog på Siri)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du?
Knappt tre timmar sedan, gick från bilen och in

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
VärldsHälsoOrganisationens hemsida (WHO)

8. Vad har du på dig? 
Strumpor, jeans, trosor, linne, tröja, bh... kul fråga.. (som om nån är rolig då..) 

9. Drömde du någonting inatt?
Ja, att Mickan var sjuk och inte kunde komma till skolan

10. När skrattade du senast?
För en stund sen, åt Siri som går runt och tycker att jag och mattias är skittråkiga som sitter vid varsin dator

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter, hyllor, Håkan Hellström tavla och en ful Boston Bruins vimpel-grej...

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Säkert...

13. Vad tycker du om den här utfrågningen?
Lite mindre tråkig än rysslandsarbetet

14. Vilken var den senaste film du såg?
Brokeback Mountain

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Allt jag vill ha

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
?! Jag är totalt utelämnad... tragiskt! haha!


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Innehållet i min plånbok. Och fred på jorden då.


18. Tycker du om att dansa?
ja, ibland..

19. George Bush?
Bajskorv?

20. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka. Vad får hon heta?
Hon får väl heta vad som helst, vad jag döper henne till är en annan sak..

21. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?
Orvar Korvar

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Gör jag varje år när vintern känns pissigt lång, kall och mörk

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Välkommen, vill du ha en kaka!?" (och jag skulle svara: "ja tack, jag tar gärna två!")


Jaha, det var det... nu tillbaka till verkligheten då...

Bye bye!


PVF!

PojkVänsFritt hela helgen! haha!

Ja, i torsdags kväll åkte Mattias till Gotland, och ikväll kommer han hem igen.

I Fredags tog jag med mig Siri på bussen ner på stan, vi gick till Djurhuset. Jag hade lovat henne ett nytt mjukdjur. Hennes val föll på en stackars ekorre som så småningom kommer dö precis som alla hennens andra förbrukade vänner. Men just nu har den bara ett upptuggat hål på sig. Populär är han iaf, Korren.
Sen kom Mickan hit till mig och Siri. Vi åkte och hyrde film (hade planerat att se någon gammal svartvit skräckis, men det fanns inte.. Blev "The Asylum/Session 9", rätt så dålig och oskrämmande) och köpte lite mat. Jag slängde ihop kyckling i grön curry med kokosmjölk. Mums! Vi kollade på Idol och sen filmen då. Vi gick och la oss vid halv ett-ett nån gång, men somnade inte förrän flera timmar senare. Roligare diskussion har jag aldrig varit med om! Fan vad vi skrattade! Inga detaljer här dock. Under bältet-humor. HAHA!

Igår följde jag med Mickan till Tullinge. Åkte upp till Riksten och tränade agility med Siri. Skitduktig! På kvällen blev det bara slötittande på tv.

Idag åkte pappa, jag och Siri till Skeppsholmen och tog en promenad. Vi gick förbi briggen "Tre Kronor af Stockholm" där de hade guidade turer på söndagar. Klart man passar på! =) Inga problem att ta med hund heller. Var rätt kul att se. Vore härtigt att vara med och segla ett sån´t skepp!

image36

Nu är jag tillbaka i Södertälje. Sitter och gör ingenting. Ska snart ut med Siri, sen in i duschen för att senare välkomna Mattias till fastlandet igen! ;) Hähä..

Bye bye!

Tick tack tack tack....

Jag kan inte bestämma mig om jag gillar dagar som idag, då man inte har något planerat alls? Precis som i lördags.. nada nada nada! Eller om jag hatar dagar som idag?! Det är förstås skönt ibland, men ibland blir man ju tokig! Idag sov jag länge på morgonen, till typ halv elva, sen gick jag upp, åt frukost och sånt som man gör på morgonen, sen gick jag ut med Siri i solen. Skönt väder, men sen så kom molnen. Kom hem.. lagade lunch, mattias kom från skolan och skulle ta en powernap innan träningen. Klart som fan att jag somnar också! För jag gick ju upp såå tidigt idag! INTE! Och jag är fan fortfarande trött!! Ikväll, däremot, kommer jag inte kunna somna. Som vanligt när man ska upp tidigt dagen efter.

Ja, imorgon börjar en ny kurs, Medicin och Ekonomi. Ska försöka lyssna och försöka tycka att det är intressant på föreläsningarna, för jag är så trött på att alltid gå in med en negativ attityd till en ny kurs. Nej, nu får det vara nog! Men jag vet hur det kommer sluta iaf... (Fan! Shut UP!!!)

På torsdag åker Mattias till Gotland... Kommer hem på söndag. Golftripp. Hoppas att jag har lyckats locka hit Mickan på fredag iaf, för lite skräckisar! haha! Då får du fan ta och sova här också! Kul om vi är totalt uppskrämda (som vi självklart kommer att bli!) och du åker hem!! Gaah! Då kommer jag inte kunna sova!

Nu ska jag göra något vettigt. Jag ska baka. Nej, inte kladdkaka, utan BRÖD! Yes, bröd ska det bli!

Bye bye!


Helt oplanerad dag!

Idag stack Mattias iväg för en dryg timme sen. Match och lagfest på kvällen. Han kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag. Jag och Siri är ensamma sååå länge! Funderade på att åka till Tullinge idag och sova där, men jag får se... ganska skönt att vara själv ändå. Så länge man inte råkar se nåt läskigt på tv ikväll! =) Har inga som helst planer förutom lite städning här hemma. Kanske en snabbis på stan?

Igår var Mickan och Scott här hela dagen/kvällen. Vi gjorde inte så mkt, men det var skönt att bara slappa! Hundaran gjorde allt annat än att slappa dock...=S Såg på Idol på kvällen och så, svullade chips med dip till det.

Ska ut med Siri snart... ingen sol idag, men tänkte lägga in lite bilder från förra veckan när det faktiskt var soligt ute och jag hade med kameran på promenad!

image32

image33

image34 

image35

Bye bye!

Oh My God!

Här kommer lite snygga bilder från festen... låter dem få tala för sig själva! =) Det blir nog bäst så... OBS! Ingen retuschering över huvud taget, vi alla ÄR såhär snygga! In real life! Oh yes!

Kan ju bara säga att det blev en lyckad fest och åtminstone jag hade skitkul! (Inte dagen efter dock...)

image13

image14

image15

image16

image17

image18

image19

image20

image21

image22

image23

image24

image25

image27

image28

image29

image30

image31

Haha! Det var en del snygga bilder, va? Valde att bara lägga upp bilder på me and my girrrls, annars får jag väl stryk! Haha! Fast det lär jag ju få iaf... =S La iaf upp alla fula bilder på mig själv också...

RSS 2.0