Ett kap!

Tror jag... har ju inte klämt och känns ännu, men jag beställde hem denna idag, 50% på 599 kr! Inte illa... om den nu passar! Annars får den åka tillbaka!

Flyttlasset går imorgon!

Tjaba tjaba..!

Imorse 9-11 var det en föreläsning om nedsatt hörsel. Jag höll på att somna! Sen när jag kom hem började jag packa ner massa saker i lådor... Hämtade stolar och en kökssoffa på vinden bl.a. Imorgon flyttar jag och Mattias ihop igen, nice nice! Som sagt så har vi massa målning och tapetsering att fixa med innan vi ställer iordning allt, men vi måste hämta alla saker från förra lägenheten som nu finns i ett hyrt förråd. Sista dagen att hämta allt är imorgon alltså...

Fick ett sms från Sandra på jobbet idag som undrade om jag kunde jobba nån dag i helgen plus på måndag. Visst, vi är lediga på måndag, men jag kommer ändå inte hinna, vi kommer hålla på i radhuset varje lediga sekund! Tyvärr..

Ska köpa SL säsongskort på måndag, studentpris(!!!!) för en gångs skull! 1600 för sept-dec är ju rätt bra. Kostar 2400 egentligen tror jag det var. Bättre att köpa det så har man ett under hela hösten!

Nu ska jag fortsätta packa ner kläder...

Härlig dag!

Vilken nice dag! Var och red Wille idag, red en stund på ridbanan, och avslutade med en uteritt. Det KÄNNS i sittbenen nu, kan jag ju tala om! Tar direkt när man inte rider så ofta som förr! Men sköönt var det, och Wille var super! Härligt (men småkallt) väder och frisk luft!

Nu kom jag precis in efter en lång kvällspromenad i raskt takt med Siri, trodde jag hade villat bort mig totalt ett tag, men sen så fattade jag vart jag var någonstans! Haha, inte så lätt alltid!

Tittade bland gamla skolsaker och annat smått och gott idag, och hittade en gammal dagbok! Den hade jag glömt bort! Den är proppfull med pinsamheter, diskussioner med mig själv angående en del otroligt viktiga saker och sist men inte minst, beskrivningar av alla typer av tonårsproblem! Haha! Det var fester här och fester där, den och den hade gjort det och det, och det var ju bara så taskigt! En person hade sagt en sak till en annan och hela tjejgänget var asförbannade! Shit, jag skulle dö om någon läste det det där!

image7Snygg design hade jag fixat till också... =S

Sen hittade jag mina stora (XXXL!) skorkartong full med brev från mina närmaste vänner. Sjukt egentligen, vi gick i samma klass, umgicks typ hela tiden och ändå skrev vi brev till varandra och överlämnade dem i skolan! Hahaha! men det är faktiskt kul att ha kvar dem! Bäst är de långa "dagboksbreven" som man skrev när någon av oss var bortrest, så att den personen inte skulle missa någon enda liten detalj om vad som skedde i skolan och runt omkring... Mycket viktigt! Den som var borta skrev såklart också ett minst lika långt brev under tiden hon var borta... Vilka minnen! =) Också top secret såklart!

Nej, nu ska jag och min bak vila från den här stenhårda trästolen som jag sitter på... AJ!!!

Helt slut i benen..

Var ute och sprang idag, precis som jag skrev att jag skulle, bra gjort av mig (som annars har jävligt lätt för mig att komma på ursäkter...)  =) Så nu är jag iallafall helt spaghetti i benen! haha! Det blir väl bättre ju mer man kommer igång.

Imorgon är det inte en ledig dag, utan en föreläsningsfri dag. (Mycket viktigt det där, enligt en fd lärare. HA! Före detta!! Skönt att slippa henne i skolan nu!) Då ska jag rida Wille igen, ska bli rätt skönt att komma ut. Tar inte med mig Siri den här gången, så slipper jag se mig över axeln hela tiden när jag rider!

Kallt idag igen, varpå jag beställde en värmande väst nu till hösten. Närmare bestämt den på bilden, en Adidas från LaRedoute.
image6

Nej, nu ska jag... göra något annat helt enkelt!

Jag undrar...

...om det är någon som läser min blogg över huvud taget? Inte för att det spelar någon roll, kommer skriva ändå, men bara lite kul att veta!

Första dagen avklarad!

Med skolan kommer hösten, tydligen. Idag kändes det som en riktigt kylig och blåsig höstdag ute! Det var inte alls kul! Men det är väl bara att vänja sig, och klä på sig varmare. Ska verkligen köpa en ny höstjacka snart!

Annars så var det två helt vanliga föreläsningar idag, om biomaterial, roligare än så blir det inte! =S Det hade ju förstås varit lite bättre om man kunde höra vad läraren sa utan att behöva gissa och köra uteslutningsmetoden på vissa ord! Översätt "Nååbel Bajjkää" om du kan! Eller "olaa njuää"?! Det blir lite komiskt emellanåt iallafall... minst sagt.

Funderar på att införskaffa en laptop?! I så fall en bättre begagnad sådan, blir billigare så... =) Men jag får se! Skulle hur som helst vara bra att ha i höst när det står uppsatsskrivning på schemat. Men som sagt, jag får se..

Fasen, hade tänkt springa idag efter middagen, men 1) det blåser så jääkla mycket ute så man får väl örsprång! 2) jag åt mig proppmätt på mammas goda thaigryta (Mickan -Nej, det var inte kyckling! haha!)!! och snart blir det ju mörkt! Det får bli imorgon istället!

Nu ska jag leka vidare!

Bye bye!

P.S. Hur många vuxenpoäng får man för att man skaffat e-legitimation?! =)


Ramen?

Måste försöka lista ut hur man får bort den där fula blå ramen runt alla bilder...

Sista sommarlovsdagen..

Sista sommarlovskvällen blev en lugn hemmakväll bara. Imorgon sätter vardagen igång igen, men det verkar bli en okej höst rent schemamässigt. Har två omtentor att ta igen under hösten, men det får gå.. helt enkelt.

Idag tog jag med mig Siri in till stan när lämnade passerkortet på jobbet. Sen tog jag och mamma en lite längre runda med henne, shiit vad kallt det var idag! Nästan så att fingervantarna åkte på! Hua! Ändå känns det okej att hösten närmar sig, jag skulle nog ändå inte orka sola mer... =) Fast tyvärr så har ju brännan försvunnit en hel del nu när man inte solat på typ två veckor iaf... trist!!

Längtar tills vi sätter igång med tapetsering och målning (dvs skulle bara vilja att spacklingen och slipningen fixar sig själv på nåt sätt.. tråkigt jobb! Men ack så nödvändigt för ett bra resultat!). Har hittat den här coola fondväggen som vi ska ha i sovrummet!

Från Midbecs Saturnuskollektion.
image5 
Den ser väldigt gul ut på den här bilden, men den är grön i verkligheten och inte alls gul! Grön med glansiga grön-guldiga inslag, skitcool! Sedan blir resten av väggarna vita till den, blir nog riktigt bra om vi lyckas tapetsera ordentligt... =) Annars får väl pappa rycka in! Resten av rummen blir lite mer neutrala, vardagsrummet kommer att vara vitt och ett av gästrummen får en vit-silvrig tapet. Så långt har vi hunnit tänka..!

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig, duscha gör jag imorgon bitti! Godnatt!

Ny frisyr snart...

image2 Lite så kanske?

Eller såhär? image3

image4 Hmm... Svårt!

Jag har inte beställt tid hos frisören än, så jag har ju lite "tänkar-tid" på mig...! =)

Förresten! Jag var ute och sprang faktiskt! Känns skönt nu. Vet inte hur långt jag sprang, men jobbigt var det!

Jaha..tänkte väl lite smått börja blogga igen..!

Var ett bra tag sen jag bloggade nu... Har gjort om lite här och nu får det väl bli en nystart tänkte jag!

På tisdag börjar skolan igen, känns väl inte allt för hemskt, men det är ju alltid skönt med sommarlov! Sista dagen imorgon.. vet inte vad jag ska göra. Måste iaf förbi jobbet och lämna passerkortet som jag lånade i fredags, nästan så jag hoppas på att kunna jobba några timmar när jag ändå är där. Misstänker att de kanske behöver lite hjälp inför de sista Åhlénsinventeringarna den här veckan. Skönt att ha gjort mina redan! Var två förra veckan som jag var med på, gick rätt fort iof, men det är sådär halvkul att gå upp halv fem på morgonen!

Är rätt nöjd med den här sommaren, vädret har väl inte varit det bästa, men jag tycker ändå att jag har gjort en hel del. Finns nog inte så mycket kvar på min och Mickans lista över saker vi skulle göra i sommar!

Snart "flyttar" jag hemifrån igen, ska bli såå sköönt! Under de kommande två veckorna ska det tapetseras och målas om i radhuset, möbleras och planeras! Nice! Blir nog lite nytt också! Kul! Sen blir det en lite senare inflyttningsfest, som jag har dragit in Mickan i också! =) Mattias får inte laga maten... hehe.. det gör VI! Då måste vi köpa massa mat och dricka och sånt också, kul kul!

Måste uppdatera höstgarderoben också... snart. Just nu lever jag med ett par ynka kronor på kontot, that sucks! Men så småningom blir det en shoppingtur på stan! Mickan? Vad säger du?
Just det, ska klippa mig också! Lugg blir det garanterat till 99% den här gången! Småjobbigt att fixa varje morgon, men det får jag stå ut med. Nya slingor ska i också, nu ser jag ut som jag vet inte vad. Urk!!!

Ikväll blir det nog en joggingtur, så jag får häärlig träningsvärk imorgon.

Bye bye!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0