P som i Planering!

Oh yes! Veckan smockfull med saker att göra!

Idag var det skola och agility på kvällen, Siri duktig som vanligt! I skolan skrev Mickan och jag klart vår en mil långa inköpslista (mat till festen)... och en minst lika lång låtlista.

Imorgon blir det veckans stora pluggdag... ledigt från föreläsningar iaf. Men som sagt, MYCKET plugg blir det!

På Onsdag är det först skola, sen åker Mickan och jag till Ikea och Skärholmen för inköp av diverse glas och annat som behövs till festen, samt varsin passande outfit! Lutar åt något svart, little black dress? Har ingen sådan... Ska köpa silvertoning också. Och en plattång! Mycket viktiga inköp med andra ord!

Torsdagen inleds med en förmiddag på ICA Maxi med Mattias, ja en del timmar lär ju spenderas där om vi ska lyckas komma hem med allt som är uppskrivet i matväg! En del pengar också för den delen! =S Klockan två är det studiebesök i Stureby till kl fyra. Sen ska jag nog ut och rida Wille, första gången på nya stället! Spännande! Mickan, ha mobilen i närheten! =)

Fredag... Föreläsningar fram till två, sedan åker jag och Mickan förbi stallet en snabbis, för att sedan fortsätta hem till Mattias och mig, där operation matlagning startar. Blir.. nej, det kan jag ju inte avslöja! =) Men mycket mat blir det! Mattias gör ett celebert besök på Systembolaget för inköp av lite... saft. Idol måste ses mitt i maten också, och så ska vi fixa massa paaartylåtar! Mickan sover över...

Lördag, är väl tänkt att dagen startar med en tenta för min del, men just nu känns den vääldigt långt bort och jag undrar om det ens ger något att åkla dit och misslyckas. Jag får se. Hur som helst så ska Mickan till stallet på fm och det är tänkt att hon och jag ska åka kommunalt till Södertälje sen igen. För att, ja, fortsätta med maten... Mattias är borta hela dagen, kommer hem vid fem. Då borde maten vara klar, för då måste vi fixa iordning oss. Klockan halv sju är det The Big Bang Parrrty! (Dirrty!!) och följande timmar: in i dimman helt enkelt...

image12

Söndag: va? va? Vad hände?

Ja...alltså. Det var min vecka. Just det ja, mitt i allt ska ett seminariearbete in på fredag. Yey!

Otroligt snygg bild på nya frillan..

Eller den är ju två veckor gammal nu, frisyren alltså, men här kommer iaf en mkt suddig bild..
image11

Nu ska jag ut i skogen!


Nämen det ska bli skitkul... verkligen...

...med ett seminariearbete (som går ut på att ta reda på fakta, skriva om och redovisa muntligt om ett sjukhus IT-avdelning)
...med en extra uppgift på typ 2 sidor till nästa tisdag
...med en tenta om tre veckor
...med ett obligatoriskt studiebesök på Sturebys vårdcentral (tjohoo!!)
...med ett studiebesök i samband med seminarieuppgiften
...med föreläsningar såklart...

Gaaah! Och allt detta för 3,5 jäkla högskolepoäng! Dvs på tre veckor! Give me a fucking break!!!! Jag hatar när de trycker in allt möjligt i en kurs bara för att! Det är ju en kort kurs dessutom, hade allt detta ingått i en "vanlig" femveckorskurs så hade det väl varit ok, nej, det hade fan varit mycket iaf. Nej just det, förlåt mig, seminarieuppgiften har vi inte tre veckor på oss att göra, den ska vara klar om knappt två!! SKITKUL!

Och kursledaren är ju fan från en annan planet! "Den här boken är jättebra att läsa, man förstår sammanhanget bra då och problemställningarna och allt sånt som kan vara bra att veta....bla bla bla (prisar boken i minst fem minuter).. MEN den finns tyvärr inte att få tag på..." Och detta upprepar sig angående två böcker till... "jättebra böcker men de finns inte längre...." "Jo, det finns säkert ett exemplar av den på biblioteket!" Idiot! Ska alla rusa till biblioteket och slita åt sig den enda boken som finns då eller? Suck... Plus att han är fan segare än en fralla som legat framme i en vecka!! Shiit, det tar honom sju år att säga en mening bara för att han ska ta fem minuters andningspauser mellan varje ord... AAHHHHHH!! Jag blir tokig!

image10

Jaja... avreagerade mig lite bara...
Fick jackan som jag beställde från Ellos idag, men den var alldeles för stor. Dessutom var den inte lika snygg i verkligheten. Nej, den åker tillbaka.

Ikväll sitter iaf jag bänkad framför Desperate Housewifes! Äntligen nåt kul på tv.

Bye bye!

Pandafadder

Jepp, jag är numera fadder till en panda någonstans, i någon skog...=) För 100 kr i månaden kan man bli fadder och på så sätt hjälpa utsatta djur runt om i världen. Jag valde pandan, som sagt, men man kan bli djungelfadder (och hjälper därmed bergsgorillorna och regnskogarna), tigerfadder, späckhuggarfadder och isbjörnsfadder också. Man får bl a under året löpande info om sin "fadderart" från WWF. Bli fadder!! Logga in på http://www.wwf.se/insamlingsportal för mera information!
image9

Nice dag!

Sov ut ordentigt idag till tio-halv elva, det var riktigt skönt! Sen blev det slappande i några timmar, såg bl a repriser av veckans idolavsnitt på tv... oh my god, säger jag bara. Ibland kan man ju inte ens titta! Gåshud!!!

Senare åkte Mattias iväg för att spela match, och jag och Siri tog en låång skogspromenad. Det är verkligen BRA skogsvägar och stigar här omkring, man kan ta en kort sväng, långa svängar, gå ner till vattnet och inte många minuter bort så är det som att komma ut på landet. Härligt! Borde tagi med mig kameran när vi gick (och göra en Mickan...!) och fotat under tiden! Vi gck förbi en hage med skiitsöta och coola Highland Cattle kor och deras kalvar! Vi stod och tittade på dem en stund (de var väldigt nyfikna på oss också!) och sen började de råma som galningar när vi gick! Haha!
Sådana här kor alltså  image8

När vi kom hem tog jag en lång dusch med peeling och allt! Lackade naglarna med nytt nagellack (fick ett kit från Dior utav Mattias mamma när de var här i helgen och hälsade på från Fraaance), så nu är jag fräsch och fin! =) Hehe..

Nej, nu ska jag plocka fram Marketing Theory (tjohooo! glädjetjut!) och bröja plugga till omtentan den 29:e, samma dag som festen, kul..

Hej då!

Haha...

...jag går runt och fiser hela tiden idag... Vad har jag ätit?!

Fan vad skönt!

Äntligen är allt klart i de rummen som vi hade planerat att göra om! Ikväll blir den första kvällen på länge som vi kan sitta i soffan och dega framför teven! Så jäkla skönt! Belönade mig själv (eftersom att jag har varit så duktig och tapetserat och allt...hehe) med att beställa lite kläder från H&M... Två baslinnen, en tröja, två tunikor och så fick man en tröja, som såg rätt mysig ut, på köpet! Bra, jag behöver verkligen tröjor nu till hösten. Min garderob känns helt tom på höstkläder! (Eller på kläder över huvud taget faktiskt...)

Snart ska vi äta tacos här, ska bli riktigt gott faktiskt, är sugen på det! Sen blir det som sagt soffmys! Min rygg känns helt paj efter allt bärande och jobbande...=S Kan inte resa mig från böjande utan att det gör för jävla ont och hugger till i ryggen... Men men,

Var ute med Siri idag i skogen... var lite rädd efter att ha hört på radion att ett par som var ute med sin hund vid Bornsjön i Salem träffade på en BJÖRN!! Shit jag skulle skita på mig!! På radion: "Vi kom gående i skogen och såg något en bit framför oss som inte var en älg, ett rådjur eller ett vildsvin...Jag trodde först att det var en kalv, men sen efter några minuter så såg vi båda två att det var en björn som satt där i skogen, så vi började småspringa därifrån..." Haha, lät så kul när han sa att den satt ner! Får lite "Mors lilla Olle"-känsla! =) Fast hade man varit där hade det väl snarare varit en "Jurassic Park"-känsla blandat med ren förvirring! Inte så att man väntar sig att se en björn i skogarna här omkring..

Well well, nu ska jag göra.. ingenting! Ahh!!

Just det, Mickan, det blir typ 20 st på fesen.. så vi får laga mat så det står härliga till! =)

Tjaba tjaba!

Liten uppdatering bara..

Igår var mickan och jag på bio och såg Underbar och Älskad av alla. Den var rätt bra, helt okej iaf. Hade dock hoppats på fler skratt men den får väl en trea av fem då! =) Bäst av allt var popcornen! Haha!

Idag var Mattias och jag på Ikea, IGEN. Köpte bla lite lampor, en bokhylla, en större växt, "pallar" med tygöverdrag och bla bla bla.. lite annat smått och gott. Vi började tapetsera igår i sovrummet, men gaaah vi hann inte klart, jag skulle åka till Tullinge för att gå på agilityn med Siri (som gick skitbra btw! Hon är bäst i "klassen"! Såklart! De andra kan slänga sig i väggen! hehe..). Iaf, Mattias fick inte lov att fortsätta själv! Haha! Så jag kanske tar itu med det snart igen. Han är på träning nu, men jag borde klara mig själv...

En Parisresa är inbokad helgen 25-29 oktober. Då ska vi hälsa på Mattias föräldrar som ju bor där nu, plus att resten av hans släkt också kommer för att hans morfar fyller 90, och ska firas i Paris. Blir kul! Hoppas bara jag inte missar ngt viktigt i skolan, schemat har inte kommit upp ännu, men vi beställde ändå, blir så jäkla dyrt om vi väntar längre. Missar iaf bara fre och mån om det nu skulle vara något då. Vi åker ganska sent på torsdagen.
Sen blir det nog Johannesburg (eller Aten) i december istället för i höst, om det passar.

Fan vad det regnar hela tiden!!! Har fan glömt hur solen ser ut!! Usch! Och dumma piss-LaRedoute, jag vill ha min väst nu!!!!

Bye bye!!

Shit vad dålig jag är!

Haha! Har för tusan inte gjort något av det jag skrev att jag skulle göra! Jo, pluggat liite, men inte alls i den utsträckning jag hade tänkt mig. Fuckelifuckfuck! NU ska jag iaf måla golvsockeln + taklisten! Innan Mattias kommer hem...hehe! Han har varit borta hela dagen sen elva imorse och jag som skulle fixa här hemma och så! Hmm... very bad. Mamma och pappa var iaf förbi en sväng och kollade hur vi har det. Målningen är godkänd...pju! =)

Beställde en top och en tunika idag... Verkligen fastnat framför datorn till och från hela dagen.

Nej, nu får det vara nog!

Bye!

AAAAHHH!

Finally! Ny frisyyyr! Så skönt att bli av med de gamla, tunga slitna längderna som bara hängde och såg fördjävliga ut! 15 cm slitet hår (om inte mer till och med?!) rykte idag från min skalle! Och jepp, det blev en lugg också, och ljusare slingor + nyansering på det = superbra! Är så nöjd nu när luggen har lagt sig ordentligt! Bild kanske kommer.... =) Håll utkik!

Ikväll var vi hos Mattias kompis som fyllde 25. Alla satt bänkade framför fotbollen. Jag var väl minst intresserad, men måste ändå erkänna att det var en rätt kul match att se, trots 0-0 resultatet...

Morgondagens planer:
*Måla golvsockeln och taklisten i sovrummet
*Sy ihop fyra zebrarandiga kuddar (bara det sista, för hand)
*Plugga
Ordningen är inte bestämd än.. Det visar sig imorgon! =)

Just fasen... västen som jag beställde från LaRedoute förra veckan verkar det vara helt knas med! När jag beställde den stod det att den skulle komma om 7-10 dagar, så igår fick jag veta att det låg ett paket och väntade på mig på posten. Bra, tänkte jag och gick om hämtade ut vad jag trodde skulle vara min efterlängtade väst. Men nehe, då är det BARA deras jäkla katalog som hade skickats?! På internet stod det att västen+katalog var skickad, men på pappret som låg med i paketet stod det att västen inte fanns inne ännu, och "beställ igen"?!?! hur skumt är inte det... jäkla skit! Ska ringa dem imorgon och höra! Bajskorv!

Nu: ryggläge

Snart så...

...är det klart här hemma!
...ryker mitt hår! =)

Ja, vi har äntligen målat klart i vardagsrummet, så nedervåningen är nu så gott som färdig! Skönt! Sen är det tapetsering kvar här uppe, det blir nog klart nästa vecka någon gång. Ska bli så skönt att få allt i ordning sen. Festen närmar sig också, ska bli kul! Måste bara ringa runt och kolla att folk kan! Catta, är du hemma den 29:e? *hoppas, hoppas* Mickan och jag har redan planerat all mat! =)

På lördag har jag klipptid på Klippoteket! Då blir det lugg och nya slingor. På längden ska minst 10 cm av tror jag! Härligt!

Imorgon: Singing in the rain! Jepp jepp, fick biljetter av Mattias när jag fyllde år i maj så vi har bra platser och imorgon är det alltså dags! Oscarsteatern kl halv åtta, ska bli kul!

Nej, nu ska jag sova.. kommer ha träningsvärk som fan imorrn efter att ha burit möbler och spacklat idag! Haha! Efter att jag hade målar taket och väggarna med roller i veckan kunde jag fasen inte röra på armarna dagen efter...!

Godnatt, godnatt!

RSS 2.0